Livo-Fit sirop 200 ml Mareste

Livo-Fit sirop 200 ml

Produs nou

     In Plantic Livo-Fit sirop se regăsesc plante minuțios selectate din văile și pădurile Indiei. Plantele din compoziția acestuiaajută funcțiile ficatului în procesul de detoxifiere.

   Datorită efectelor ingredientelor sale bioactive, Plantic TM Livo -Fit sirop contribuie la refacerea sanatatii ficatului in cazuri precum exces de alcool sau de substante hepatotoxice si sprijina organismul in perioadele de convalescenta dupa diverse afectiuni hepatice.

Mai multe detalii

Informatii

EFECTELE PLANTELOR INCLUSE ÎN COMPOZIŢIE

 

Phyllanthus niruri conţine elementele active ce contribuie la reducerea acumulării de lipide în hepatocite, mai ales în cazul abuzului îndelungat de alcool.

Tinospora cordifoliaare rol protector asupra ficatului și elimină stările de oboseală.

Cichorium endivia ajută la detoxifierea organismului într-un mod eficient și păstrează sistemul intern curat.

Aloe barbadensisstimulează regenerarea tesuturilor, fluxul sanguin și limfatic; elimină stările de oboseală.

Emblica officinalis fructele acesteia sunt utilizatepentru menţinerea sănătăţii ficatului ajutând la reducerea reacţiilor de peroxidare a lipidelor.

Terminalia belerica susține procesul de detoxifiere la nivelul ficatului și facilitează funcționarea normală a tranzitului intestinal.

Terminalia chebula oferaproprietăţi regenerante şi revitalizante pentru celulele vătămate ale parenchimului hepatic.

Zingiber officinale produce numeroase beneficii pentru sănătatea ficatului, oferindu-i protecţie împotriva multor afecţiuni.

Piper longum si Piper nigrum ajută la detoxifierea ficatului după consumul in exces de medicamante sau băuturi alcooliceșistimulează absorbția nutrientilor din alimentatie.

Picrorrhiza kurroa specia considerată mai activă decat silimarina, contribuie la procesul natural de regenerare a celulelor hepatice. Conţine glicozide ce ajută la neutralizarea anumitor hepatotoxine si contribuie la accelerarea metabolizarii acetaminofenei, agent care afectează ficatul.