Carbo Detox 250 mg Mareste

Carbo Detox 250 mg -100 comprimate

Produs nou

Carbunele activat din produsul Carbo Detox contribuie la reducerea flatulentei dupa consumul de alimente.

  • Ajuta funcția sistemului digestiv
  • Elimină din organism  toxinele alimentare și de altă origine.
  • Este foarte eficient in cure de slăbire si in situațiile de consum exagerat a băuturilor alcoolice sau produselor alimentare

Carbunele activat din Carbo Detox nu se absoarbe pe tot parcursul tractului digestiv, nu provoaca iritarea mucoaselor si se elimina usor din intestin impreuna cu toxinele.

   

Mai multe detalii

Informatii

Cărbunele activat – pulberea de cărbune activat este produsă din materie primă naturala după o tehnologie specifica în urma căreia particolele de cărbune activat formează pe suprafața lor multipli pori, prin aceasta, se obține o activitate pe o  suprafață mărită. Datorită construcției sale carbunele activat oferă proprietatea deosebită de a absorbi majoritatea tipurilor de toxine și unele microorganismele.

            9 moduri de utilizare a carbunilor medicinali Carbo Detox

1. Curățarea” sistemului digestiv.

Pesticidele din legume și fructe, bacteriile din apa de băut, ne anunta faptul că trăim în condiții toxicologice extrem de dificile.

De cele multe ori aceste substanțe toxice, nocive pentru metabolism, rămân în corpul nostru deoarece eliminările naturale sunt inadecvate conducand astfel la acumularile acestora în sistemul digestiv. Aceste fapt duce treptat la diferite disfuncții ale corpului și intr-un timp relativ scurt pot aparea bolile.

Pentru o sănătate bună, spirit voios este necesar să detinem un control cat mai viguros asupra toxinelor dăunătoare din alimentele intrate de organism.

In aceste vremuri, datorita alimentatiei precare si in general a modului de viata nesanatos este foarte dificil in a detine controlul asupra toxinelor.

Insa avem posibilitatea de a efectua un procedeu de “curățare” în mod regulat a sistemul digestiv.

„Curatarea” organismului de toxine se realizează cu cărbunele medicinal Carbo Detox, care elimină cu succes substantele nocive acumulate în mucoasă intestinală.

Regulile pentru administrarea carbunelui medicinal CARBO DETOX sunt următoarele:

Dozare - un comprimat la fiecare 10 kg de greutate corporală;

Doza zilnică este divizată în două sau trei părți;

Comprimate sunt administrate cu o oră înainte de mese sau la 3 ore după mese:

Cursul purificării durează de la 3 și până 7 zile consecutive;

Doza zilnica variază: nu mai puțin de 15 și nu mai mult de 30 de comprimate.

Deasemenea puteti face și o purificare intermitentă.

În acest caz comprimatele se iau o dată pe zi, dimineața, cu o jumătate de oră înainte de masă, apoi se servește un mic dejun ușor.

Procedeul acesta se face numai 2 zile pe săptămână, celelalte zile nu se iau comprimate.

În total, cursul „curățării” durează 8 săptămâni.

2. In cazuri de flatulență sau balonare.

Momente in care stările de flatulență sunt la un nivel deranjant pot exista pentru fiecare din noi. În medie, o persoană poate sa emită până la 14 ori pe zi, iar acest lucru este perfect normal.

Daca suferiți de flatulența va vă ajuta cărbunele medicinal Carbo Detox

Studiile au arătat că administrarea cărbunilor Carbo Detox cu o oră înainte de mese elimină disconfortul ( doza medie este de până 3-5comprimate).

3. Scăderea nivelului de colesterol.

Colesterolul ridicat dublează riscul bolilor cardiovasculare.

Cercetările arată că unei persoane , care utilizeaza de trei ori pe zi cărbune medicinal, va avea o scadere pronunțata a nivelul colesterolului (LDL) iar nivelul (HDL) colesterol “bun” crește.

4. Menținerea sănătății renale

În fiecare zi, rinichii curăță circa 120-150 litri de sânge, producând 1-2 litri de urină, care constă în deșeuri și lichide în exces. În combinație cu ficatul, rinichii functioneaza ca un sistem perfect de purificare.

Cu toate acestea, consumul de zahăr, sare,consumul in exces de proteine, grăsimi și conservanți din alimente produc o încărcătura marita a sistemului excretor .     Aici carbunele activ CARBO DETOX ne ofera un serviciu incontestabil, eliminând ureea și alte toxine urinare.

 

5. Tratamentul rapid al otrăvirii alimentare.

La primele semne de otrăvire cărbunele medicinal este utilizat pentru lavajul stomacului. In aceste cazuri, comprimatele trebuie sa fie sfărâmate si transformate într-o masa de pulbere și apoi diluate în apă. Peste 1 lingura de pulbere se toarna 1 litru de apă.

In continuare doza de administrare pentru carbunele medicinal este de 1 comprimat la 10 kg greutate 3-4ori pe zi. Durata de administrare 2-3 zile.

6. Secretul pielea moale.

Carbunele medicinal poate fi folosit nu numai în scopuri medicale, ci și în cosmetica.

În compoziția măștilor de față, în combinație cu alte produse utile, cărbunele medicinal ajuta la purificarea și îmbunătățirea calitatii pielii, la reducerea inflamațiilor și la eliminarea stralucirii grase.

        Mască cu carbune medicinal

Efect:

Curăță și netezește pielea, ajută la eliminarea acneei.

Ingrediente:

Carbune activat - 2 comprimate

Lapte (sau un decoct de musetel sau celandine) - 1 lingura

Gelatină - 1 lingura.

Mod de utilizare:

Comprimatele se sfărâmă și se tranformă într-o pulbere ( puteti folosi o masina de macinat cafea). Adăugați lapte încălzit sau decoct de pe bază de plante și gelatină.

Se amestecă bine și se lasă timp de 15 minute . Apoi, se preîncălzește compusul într-o baie de apă până când se dizolvă complet. Se lasă să se răcească ușor. Se aplică strat cu strat (3-4 straturi) cu o perie pe față curată si umedă.

După 15-20 de minute, scoateți ușor masca și clătiți pielea cu apă caldă.

7. Albirea dintilor.

   Doriți să aveți un zâmbet de Hollywood, fără a cheltui pe o procedură scumpă și nesigură pentru albirea dinților?

Este suficient să presarati pe periuța de dinți pulbere de cărbune activat de 2-3 ori pe săptămână!

Prin sfărâmarea tabletelor CARBO DETOX se obtine o pulbere de cărbune medicinal care are ca efect curățarea smalțului dintilor , absorbind particulele microscopice din care se formează placa.

8. Un miros plăcut din gură

Periați dinții cu cărbune medicinal CARBO DETOX.

Pentru sfărâmarea comprimatelor puteti folosi o masina de macinat cafea.

Nu vă ingrijorati de faptul că pulberea este lipsita de gust și că dinții sau facut negri. Dupa o clatire simpla cu apa, culoarea neagră a dinților va disparea odata cu mirosul neplacut din gura.

9. Prevenirea îmbătrânirii premature.

Cărbunele activat nu numai că ne oferă o piele tânără sau un zâmbet alb-fermecator.

Sa dovedit că utilizarea regulată a cărbunelui elimină toxinele și zgurii din organism. Prezenta acestora, dăunează organelor, distrug celulele și accelerează îmbătrânirea organismului.

Utilizarea cărbunelui medicinal este un mijloc sigur, prin care se pot aduce multe rezultate pozitive, respectand întotdeauna anumite reguli:

  • Trebuie sa tineti cont de faptul că împreună cu absorbția toxinelor, se absorb și substanțele „bune” (vitamine, minerale , enzime etc).

De aceea perioadele de utilizare carbunilor medicinali trebuie sa fie scurte si cu pauze semnificative intre acestea.

• Cărbunele medicinal este utilizat întotdeauna nu mai devreme de 1 oră înainte de masă și după 1-2 ore după masă.

• În paralel cu utilizarea cărbunelui, se recomandasă se utilizeze vitamine, minerale, cu scopul de a imbunatati regimul nutrițional normal.

• Nu efectuati procedeul de detoxifiere cu cărbune medicinal în timpul administrarii de medicamente.

Schema de curățare cu cărbune activ trebuie să fie aleasă individual și să se țină cont de parametrii fiziologici ai pacientului, precum și de particularitățile bolii sale.

   Pentru a elabora o astfel de schemă, se recomandă să consultați un medic care vă va ajuta să aplicați această metodă de curățare fără a afecta corpul.

 

Contraindicații

Utilizarea carbunelor medicinale în unele cazuri poate duce și la o sănătate precară. Prin urmare, utilizarea sa ar trebui abandonată in cazul persoanelor care suferă de:

• Ulcer de stomac și ulcer duodenal;

• predispoziția la sângerări gastrice;

• Hipersensibilitate la medicamente.